En miljonärs bekännelser

Alla drömmer om att bli rika. Men hur är det att faktiskt bli väldigt rik, väldigt plötsligt?

Jag tror att alla någon gång har funderat på vad de skulle göra om de plötsligt blev miljonärer. Det är en rolig tankelek. Lån skulle betalas av, hus skulle köpas, kanske en båt, kanske ett sommarställe, semestrar skulle uppgraderas, dyra restauranger besökas. Men en av anledningarna till att det är en kul tankelek är ju för att det är just en lek. Har man inga miljoner är det nämligen ganska svårt att faktiskt veta hur man skulle reagera om miljonerna började trilla in. Därför är det roligt när man får en liten inblick i hur det kanske är, vilket man fick i den här otroligt roliga artikeln i New York Magazine. Tyvärr var avsändaren anonym, men då slog det mig att det ju finns en helt yrkeskår som ägnar sig åt att hjälpa den här typen av personer: förmögenhetsförvaltare. Så i det här avsnittet berättare Magnus Wikner på Söderberg & Partners Wealth Management hur det är att plötsligt bli väldigt, väldigt rik.