Vinn en väska från Baron

Dela Kapitalet med en vän, och vinn en väska från svenska Baron. Ny chans varje vecka.

Vi är jätteglada för att ni lyssnar på Kapitalet, och vi vill gärna att familjen kan få bli lite större. Därför vill vi ha er hjälp att tipsa omvärlden om våra program, och som en liten morot har vi under vintern ett samarbete med det klassiska väskmärket från Helsingborg.

Hur vinner man?

Dela en länk till Kapitalet via SMS, mejl eller annan lämplig kanal, och skicka en skärmdump av tipset till jacob@kapitalet.se. Varje vecka utser en jury bestående av Jacob och Gunnar det bästa tipset, och vinnaren får en väska.  Superenkelt! Vi älskar ju er lyssnare och kommer inte att utnyttja era e-postadresser till något dumt. Däremot kommer ni som deltar att få ett mejl från Baron, men eftersom de säljer oerhört snygga väskor hoppas vi att det inte är något problem. Eftersom vi själva funderar på att någon gång i framtiden starta ett nyhetsbrev, behåller vi även era adresser av det skälet. Har ni deltagit i tävlingen för att sedan få ågren av detta, mejla jacob@kapitalet.se så raderar vi dig. Alltså inte på det tråkiga sättet, utan genom att ta bort din e-postadress ur våra register. Lycka till!