Delta i Kapitalets lyssnartävling – vinn pengar!

I samband med Kapitalets lyssnarenkät hösten 2017 genomförs en tävling där du som svarar på enkäten är med och tävlar om totalt 40 000 kronor i tillgodohavanden hos Trine.

Är våra program tillräckligt långa? För korta? Vilka ämnen saknar du? Och vem är du som lyssnar? För att utveckla Kapitalet till en ännu bättre podd genomför vi hösten 2017 en lyssnarenkät. Som en liten morot kommer de femtio första svaren varje vecka att tävla om totalt 10 000 kronor i tillgodohavanden hos crowdfundingtjänsten Trine.

Här hittar du enkäten

Tävlingsregler

Vem får vara med i tävlingen?
Du som har fyllt 18 år och är folkbokförd i Sverige.

Tävlingsuppgift
I slutet av Kapitalets lyssnarenkät ges du möjligheten att utforma en helt ny ekonomipodd. Vad ska den handla om? Hur lång ska den vara? Du bestämmer.

Pris, regler och jury
Priserna består av totalt 40 stycken tillgodohavanden på Trine (www.jointrine.com), en finansieringstjänst där privatpersoner och företag kan investera i solenergiprojekt i Afrika. Varje tillgodohavande är värt 1 000 kronor. Tillgodohavandet ska investeras i valfritt projekt. Vinstskatt utgår ej då priset är värt mindre än 0,03 prisbasbelopp. Dessutom tävlar samtliga svar om några av världens bästa ekonomiböcker.

Varje ny vecka från och med den 9 oktober 2017 kommer de 50 första svaren att tävla om tio stycken tillgodohavanden. I bedömning av svaret på tävlingsuppgifterna kommer särskilt hänsyn tas till förslagets kreativitet samt i vilken utsträckning den nya podden fyller ett tomrum i marknaden. Vinnarna utses av en jury bestående av Jacob Bursell och Gunnar Harrius, och meddelas per e-post. Endast ett tävlingsbidrag per deltagande person accepteras . Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen avslutas 5 november 2017.

Hantering av kontaktuppgifter
Din e-post kan komma att användas för utskick från Kapitalet, men kommer ej att säljas eller avsiktligen delas med tredje part.